Hřebíček po hřebíčku

Hřebíček po hřebíčku

Anotace: Parodie na žal? Nebo pravda?

Tápu ve dne, tápu v noci a občas v šeru,
ztrácím se v barvách času,
proklínám lásku a tesknu pro ten cit...
Zlodějem, jenž udělal kasu,
psem, co od pána byl bit,
pronásledován...proklet...
Tak cítím se poznamenán Tebou!
Po pohlazení jizvy zbyly,
po polibcích spáleniny
a po lásce Tvojí..jen pár vzpomínek..
Každá věta, že miluješ mě…do rakve mé hřeb!
K zatlučení kladivo jen chybělo…
A na to našla sis někoho jiného…
Autor Bojador, 24.08.2008
Přečteno 380x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, bokken, Isabela - Easynka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí