For my Angel

For my Angel

Anotace: Byl jsi můj anděl... A ti mají křídla... Jen doufám že někdy přiletíš z5...

Letí anděl krajinou,
Ne za mnou, letí za jinou…

Můj Andílku,
Živote můj,
Zastav jen na chvilku,
Prosím tě, stůůůůůj!!!

Bez tebe je můj život utrpení,
Vrať se zpátky,
Nechoď za ní…
Zná jen hrátky…

Křídla ti zláme,
Vysměje se do očí,
My už to známe,
Miluje… pak otočí…

Zničí tě, pak odhodí,
Ve lži život žije,
Vždyť se k tobě nehodí,
Jen tě využije…

Letí anděl krajinou,
má křídla zlámaná,
neměl jsi lítat za jinou,
nešťastný, kdo si zahrává…
Autor An.n.gel, 25.08.2008
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: bokken
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí