Bez lásky

Bez lásky

Anotace: ....

Láska prchá,city slábnou
nechci přijít o tebe
roky plynou,lide stárnou
volají nás do nebe

Nechci přijít o tvůj pohled
vášní ke mě upřený
ztratil jsem už v tobě přehled
zůstal jsem sám,zamčený

Vím co je to láska
a nebo snad ne
je to pocit při kterém srdce praská
když nestojiš vedle mě

O lásku jsem přišel
kam mi vůbec odjela
druhou třídou do Francie
na víc asi neměla
Autor Kubiiik2011, 25.08.2008
Přečteno 380x
Tipy 1
Poslední tipující: gentoo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí