Moře mi pošeptá

Moře mi pošeptá

Anotace: ..

Dívám se na moře v dál,
až tam, kde ztrácí se z obzoru,
kéž bys teď se mou tu stál
a dívali jsme se spolu.
A vlny mi cosi šeptají,
až dech se mi z toho zatají.
Jako slyšela bych z nich tvá slova,
lásko, chci obejmout tě znova.
Autor Jean89, 25.08.2008
Přečteno 463x
Tipy 4
Poslední tipující: Hradečák, Bíša, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak jsou to krásné chvilku, tolik smutku v sobě ukrývají.... znám to...

16.09.2008 09:19:00 | Hradečák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí