Kolikrát?

Kolikrát?

Anotace: Kolikrát si ještě řeknem stačí, když na srdci nás bolest tlačí?

Kolikrát?

Jak dlouho budem ještě spolu,
a kdy dáme sbohem lásky bolu,
kolikrát si ještě řeknem stačí,
když na srdci nás bolest tlačí?

Kde rozdvojí se naše cesty,
kam schovají se naše těla,
kde ztratíš bílý závoj od nevěsty,
a jak dlouho bys mou vlastně ještě býti chtěla?
Autor Dreamer, 25.08.2008
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: bajli33, Psavec, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je otázek.

25.08.2008 20:58:00 | Psavec

Hodně myšlenková básenka, zvláště druhá sloka. ST! za obsah a vyjádření.

25.08.2008 18:16:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí