Tak to nemělo být

Tak to nemělo být

Anotace: Mno.. vím, že mi pokulhávají verše atd. Ale to mi vůbec nevadí. Pro napsání téhle básně mám své důvody a to mi stačí..

Až hodina pátá odbije
a on půjde spát
pak srdce mé krev prolije
už nebudu psát.

Nikdy více nepromluvím
neřeknu mu miluji tě
Ani pak to neobrečím
já nemám na to, proklatě

Nic nemohlo býti horší
než to co jsem provedla
teď mi již nic nenavrátí
chvíli jež se nevyvedla.

On jediný zbyl v mém srdci
však to nikdo netuší
vždyť viditelnější věci
všechno lehce přehluší

On ptal se mě proč
já však nic mu neřekla
teď sama ptám se zač
jsem mu tohle provedla

Kdybych mohla vrátit čas
obojí bych napravila
teď jen můžu zas a zas
litovat co jsem zkazila
Autor Falka, 25.08.2008
Přečteno 411x
Tipy 5
Poslední tipující: Draconian, Lilly Lightová, Kávový Poutník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Supertip, je moc pěkná. Je v ní cit.

24.01.2009 16:47:00 | Lilly Lightová

Nejlepší je vypít to mlíko,které se ještě nerozlilo...

28.08.2008 03:31:00 | Kávový Poutník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí