Pro tebe.

Pro tebe.

Anotace: Pro ovečku...

M…. Miluji tvou vůni která laská mé smysly,
I…... I když dálka je měřítkem naších snů.
L….. Láska která raší z naších srdcí a volných dnů.
U…. Už svítá a další náruč chtivých polibků následuje,
J….. její tvář, oči, otisk citu který si mnoho pamatuje.
I….. I když doba která nepřejícně směje se nám,

T…. tvou náruč,lásku a srdce tvé otevřené mám.
Ě…. E s háčkem do rýmu snad ani nejde,lásko neboj
Všechno trápení jednou přejde.
Jsi anděl jehož mi posílá samo nebe,
Děkuji bohu že mi dal tvou lásku a hlavně tebe.
Miluji tě a nevím jak napsat bych to měl,
Dovol abych ti to říci směl.
Nejsem básník, jen chlap co pro tebe ztratil hlavu,
však víš jak v češtině tápu a plavu.
Chci jen říci jak rád tě mám,
víš nechci zůstat sám.
Samota je vůl kdo poznal ví o co kráčí,
slzy které nám tváře smáčí o samotě v koutku,
zmizí jak mávnutím proutku,když jsme spolu….
Autor Medvídek@.., 26.08.2008
Přečteno 775x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí