Slza

Slza

Anotace: tuhle básničku jsem napsala, když sem se rozešla se s vým klukem

Slza stéká mi po tváři,
ty opustil si mě.
Teď brečím na svém polštáři,
s rukama v klíně.

Říkal si´, že nemůžeš beze mě žít,
a najednou jsme sama.
Už nemůžu ti věřit,
vážně je konec mezi náma?

Žít už pro mě nemá cenu,
všechno už je stracené!
Srdce své dala jsem mu,
najednou je prázdné!

Už je konec
i smým životem,
byl to jenom blbec,
doufám, že umře samoten.

Já blázen milovala ho,
on mi jen ublížil.
Zbylo po něm jenom prázdno,
lásku on mi slíbil.

Umírám pro něj,
všechno trápení je pryč.
Život byl smutnej,
teď zakopává mě rýč...
Autor Weinka, 26.08.2008
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: Lilly Lightová, bokken, Erion Fate
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná, upřímná báseň. Dávám tip.

06.02.2009 11:09:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí