Podívej...padá hvězda...

Podívej...padá hvězda...

Anotace: Věnováno Feli...

Podívej...padá hvězda...
prý si má v té chvíli člověk něco přát...
necítíš, nevíš, nevzpomínáš...
ležíc v trávě,vidím tolik drobných světel nočního města,
srdce křičí co měl bych si přát...

Však hlava vítězí,a s tou padající hvězdou,
uz chci mé lásce jen sbohem dát.
Tak tady to má lásko máš, s pádem a s vyhasnutím hvězdy,
vyhasne i má láska.

Má láska,to nebylo jen snění...
byl to cit hřejivý a tak krásný...
Jako pohled do Tvých očí...
jako Tvůj hlas...
jako Tvůj úsměv i jako Tvého smíchu znění...
závidím Ti to Tvé ,,pobláznění´´...

Až hvězda dopadne, konečně se vše změní,
a co bylo, najednou pak už není...
Srdce si navlékne brnění,
a o lásce bude chtít pro příště slyšet už jen z vyprávění...
Autor bokken, 26.08.2008
Přečteno 415x
Tipy 8
Poslední tipující: dablik007, Vampiric.Angel, Myrja, mada000, Rbb
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezka..

07.09.2008 09:16:00 | dablik007

Je krásná..Rozhodně si zaslouží ST x)

31.08.2008 20:19:00 | Vampiric.Angel

srdce v brnění - to je smutný :o(

26.08.2008 19:03:00 | Myrja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí