zbytek stvoření, které milovalo prosí...

zbytek stvoření, které milovalo prosí...

Anotace: psáno 27.4.2008 pro jednoho dnes už jen známého člověka...

Vítr se zvedá
Taky se ochladilo
Jsem bledá
Jsem zbytek stvoření, které Tě milovalo

Chci umět čarovat
Všechno zlé na Tebe poštvat
Nebo... něco přidat Ti
Abychom konečně mohli zas říct "MY"

Chodím, dýchám
Přežívám
Především ale cítím
Lásku srdcem, kterému ublížil jsi

Přemýšlím
Ty přemýšlíš
Prosím vše
Aby odpustil jsi sobě

Pochop muka má
Osuš líčka uplkanaá
Chci opět cítit teplo
Prosí Tě zbytek stvoření, které Tě vždy chtělo.
Autor Lips Sewm Shut, 26.08.2008
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, leož, bokken
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí