Sen, který neměl nikdy skončit

Sen, který neměl nikdy skončit

Anotace: Nemluví snad název za vše?

Dívka, kráska jeho nejdražší,
probudila se a uzřela,
že princ na bílém koni,
jež sliboval,
není nic než smrtelník,
který se do dívky zamiloval.
Krátký okamžik nevinně začal,
v bouři jisker mezi nimi vyvstal,
div, možná cosi jako lásky cit.
Teď probuzení oba hledí,
dívka snad i prince nenávidí,
neví, co dělat měla by.
Slzy roní, ač nemá...proč.
Možná pro sebe plakat může teď,
neboť princ ze snu,
jež bez konce měl být,
má teď v srdci jed.
V duši temno, v krvi chlad,
ni nejde ho už rozesmát.
I oči jeho vlhnou, kdo ví,
zda smí být ještě s princeznou,
tou dívkou kdysi milovanou,
jež působí mu teď nejednu noc bezsnou.
Autor Slava-THC, 22.08.2005
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí