Vždyť víš . . .

Vždyť víš . . .

Anotace: Chtěl jsem být s tebou.

Sbírka: Básník

Snad to není jenom sen,život,který prožíváme.
Byl jsem tebou okouzlen - a co z toho máme.
Co to bylo za sen,který dnes se mi zdál.
Já jako blázen před tebou stál.

Na tváři mám památku na náš první den.
Proč teď vedle mě je jen tvůj stín?

-Nemůžeš mě držet pod zámkem.
Když chci být volná změním se v dým.

Chtěl jsem být s tebou,vždyť víš.
Teď jsme si dál než blíž.
Vodová barva se smývá.
A venku se…už stmívá.

Snad není to vážné,když se dvě duše ztratí.
Do ztracena odlétnou a snad se vrátí.
Přitom prožívají příběh „Na shledanou“.
Opravdový příběh o nás dvou.

To z tebe mám ty krásný stavy
Rozplyneš se pak v bílej dým.

-Tomu se říká závislost,to mě baví
Jen tak tě mám v hrsti já vím.

Chtěl jsem být s tebou,vždyť víš.

-Chtěl jsi být se mnou já vím.

Teď jsme si dál než blíž.

-Teď jsme si dál,co s tím?

Vodová barva se smývá.

-Vodová barva se do plátna vpíjí.

A venku se…už stmívá.

-Čas kolem letí,nás míjí.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 22.08.2005
Přečteno 610x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí