jak dlouho

jak dlouho

Anotace: do kolika napočítáme než umřeme

ukliď po mě až umřu ,
dobře ,slibuji
chci umřít v trávě fosforově zelené ,
dobře , slibuji
mám fialové rty ,život je krásný avšak ,
jsem unavená ,
ukliď po mě až umřu ,
slibuji
chci poslední polibek ať se mi lépe spí ,
proč jsem ještě naživu , už si vůbec na nic nepamatuji ,
zazpívej mi svou píseň o lásce ,
ano slibuji , že už nikdy nic takového neudělám , protože ty odcházíš a já tu zůstávám , tolik tě miluji , že ti slibuji pokoj a mír , sbohem.
Autor DAFU, 27.08.2008
Přečteno 379x
Tipy 4
Poslední tipující: lucajda89, Rolnička, Marylin, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život jsou dveře a láska je klíč avšak pro někoho je smrt vysvobozením.

02.10.2008 14:22:00 | Kaplis

...já to beru,docela odvážně zpracované téma
(nezapomeň ovšem na ty,kteří nenapočítají ani do,třeba,
dvacetitřech) - tip

27.08.2008 17:35:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí