Co všechno já bych chtěl?

Co všechno já bych chtěl?

Anotace: ...

Chtěl bych být tvou podprsenkou
chtěl bych být tvým kartáčkem
chtěl bych být tvou rudou rtěnkou
chtěl bych být tvým plyšákem

chtěl bych být tvým očním stínem
chtěl bych být tvou sochou v kašně
chtěl bych být tvým z láhve džinem
chtěl bych být tvou barvou vášně

chtěl bych být tvou slánkou v džusu
chtěl bych být tvou náušnicí
chtěl bych být tvým bodem v plusu
chtěl bych být tvá červeň v líci

chtěl bych toho asi moc
tak slib mi aspoň jednu noc
Autor Muta cum liquida, 27.08.2008
Přečteno 349x
Tipy 1
Poslední tipující: adinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí