Usínal jsem

Usínal jsem

Anotace: njn...

Jak krásně jsem usínal,
když hladilas mi vlasy.
Jak krásně jsem usínal,
když hladit jsem tě směl.
Stále bych vzpomínal,
však pryč jsou ty časy.
Co bych teď za ně dal,
osud s nimi ale uletěl.

Jak krásné bylo ráno,
když jsi mě políbila.
Jak krásné bylo ráno,
když jsem tě políbil.
Kéž bylo by mi zase přáno,
a ty u mě se probudila.
Podala záchranné lano
a já šťastný zase byl.
Autor Freddie.n, 27.08.2008
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: bokken, adinka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí