Proč ja? Proč ona? Proč my? Proč ty?

Proč ja? Proč ona? Proč my? Proč ty?

Anotace: Konec mi trochu nevyšel, aneb moje reakce na jednu událost...

Proč ja?
Proč ona?
Proč my?
Proč ty?

Jsem tady a ty jsi daleko,
Byli jsme spolu, ale jen na oko,
kdybych věděla kolikrát budu plakat,
Nikdy bych netoužila znovu tě potkat.

Zahráváš si s mými city,
Newíš že odneseš to ty,
Miluješ ji, nebo to jen děláš?
Na vztah s holkou ty prostě nemáš.

Jsi kamarád, nic vic nic miň,
Co chceš dělat s tím?
Miluji tě, nebo nenávidím?
To já vlastně nevím...(co s tím?)

Ty jsi teď s ní,
Snad jsi šťastný,
Sním nebo bdím?
Nic nenadělám s tím...

Teď někde v koutku,
Proměním se v tichou loutku,
Nechám se ovládat společností,
Jako by bolesti nebylo dosti...

Třeba jednou pochopiš,
že jsi byl jedinný koho jsem kdy milovala,
do té doby sbohem...
Autor An.n.gel, 28.08.2008
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí