Zamilovanost

Zamilovanost

Anotace: velmi divná věc

Zamilovanost-divná věc ale víš co chceš,zamilovanost je velká láska nemusí to bejt zrovna kráska jen osoba s dobrými názory a pocity nemusiš hrát na city,je to divná věc ale víš co chceš,jen jednu osobu co blíská je ti moc,musíš myslet ale i na budoucnost,verš není vše ani modlidba či ňáka mše,je to očištění a svoboda ne žádná hospoda,jeto vítr velmi příjemný je to pocit velmy nádherný,je to vše co mužeš chtít bude to vše co mužeš mít...
Autor Stan-Gankster, 28.08.2008
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Verše psané v jednou řádku, s pravopisnými chybami - to se čte dost těžko.

28.08.2008 09:40:00 | denebrin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí