Nic dobrého

Nic dobrého

Anotace: Neříkej že mě chceš, neříkej že mě potřebuješ, neříkej že mě miluješ, dá se to pochopit!!

Chystám si udělat čas
mám všechen na světě
aby ses stala mou
je to napsáno ve hvězdách
nad tebou a nade mnou
bohové rozhodli
po mém boku budeš stát
neschováš se
i když můžeš utíkat

Neříkej že mě chceš
neříkej že mě potřebuješ
neříkej že mě miluješ
dá se to pochopit
neříkej že jsi šťastná
támhle beze mne
vím že vůbec nejsi
protože to není dobré

Já budu v pohodě
a čekat trpělivě
dokud neuvidíš znamení
a nepadneš do mého otevřeného náručí s radostí
kdy už na to konečně přijdeš
copak musíme čekat
až se naše světy střetnou
tak otevři oči
k tomu se přece neotočíš zády

Neříkej že mě chceš
neříkej že mě potřebuješ
neříkej že mě miluješ
dá se to pochopit
neříkej že jsi šťastná
támhle beze mne
vím že vůbec nejsi
protože to není dobré
Autor Quoman, 28.08.2008
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: leož, okapovaroura
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

City krásné, plné víry,přeji ti slunko jasné i šťastnou chvíli

28.08.2008 01:22:00 | leož

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí