Někdo

Někdo

Anotace: Chci někoho s kým bych se podělil o zbytek svého života.

Chci někoho
s kým bych se podělil
o zbytek svého života
o své nejvnitřnější myšlenky
někoho kdo by mohl poznat
všechny mé intimní maličkosti

Někdo kdo na mé straně stojí
a vždy mne podpoří
a naopak podpořím já ji
naslouchala by mi
když mluvím o světě ve kterém žijeme
a vůbec o životě
ačkoliv mé názory mohou být chybné
dokonce převrácené
i tak mne vyslechne
přesvědčit ji lehké nebude
vlastně ve skutečnosti
bude často nesouhlasit
ale dokáže mě pochopit

Chci někoho
kdo mě bude milovat vášnivě
s každou svou myšlenkou
s každým nadechnutím
někdo kdo mi pomůže
vidět věci v jiném světle
všechno to co nesnáším
si téměř oblíbím
nechci být připoután
někomu na obtíž
pečlivě se snažím tomuto vyhnout
ale když jdu spát
chci někoho
kdo mě začne líbat něžně
ač mi je z toho často dost špatně
v tomto případě
se vydám touto cestou
Autor Quoman, 28.08.2008
Přečteno 425x
Tipy 2
Poslední tipující: leož
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

To je jako dopis do seznamky.

28.08.2008 09:29:00 | denebrin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí