Nemoc Láska

Nemoc Láska

Anotace: ...neni na ní lék..

řasy ti těžknou
pod vlivem emocí
srdíčko ustává
nával tý nemoci

začíná na el
a končí na a/á
někdy je mrcha
a pěkně hravá

zlomí srdce přesně v půli,
ovlivňuje naší vůli..

...jak jenom je ten název.??.

zmate lehce každý smysl
zatemní nám mozek,mysl

a je tam myslím taky es,

když jí člověk onemocní,
tak poslušný je
jako pes

na očích je jako páska,
co se sundat jen tak nedá,
mysl klame,srdce laská
a prý se těžko ten vir hledá

však život je v loterii sázkou,
když nemocní jsme..čím?no Láskou!
Autor Sana.sorrow, 28.08.2008
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Ještě dítě, miroslaF
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm... mě se hodně líbí to rozvržení těch veršů, je to takové atypické :) nešněrované, i obsahově je to pěkné, upřímné. Tohle je můj první komentář, snad časem rozšírím svůj slovník pochvalných slov :)

28.08.2008 13:34:00 | Ještě dítě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí