Vyznání

Vyznání

Anotace: Kraťounké vyznání

Vyznání

Jako obloha potřebuje hvězdy,
jako země modré nebe,
jako vlak své přejezdy,
tak já potřebuji Tebe.

Jako strom má listy,
jako matka dítě,
já jsem si jistý,
je to stejné jako mít Tě.

Tebe mít to je krásný pocit,
nic pak nevypadá tragicky,
bez Tebe nevěděl bych co si počít,
já miluji Tě navždycky!
Autor Tomama, 28.08.2008
Přečteno 877x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, Janana, igniss, hostmen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí