Zraněné srdce

Zraněné srdce

Anotace: další z kratších, smutných básní...

Cítím se jak voják, který dlouho krvácí.
Chtěl by vstát, ale chuť jít dál se vytrácí.
Chuť, kterou měl už hezkou řádku let.
Chuť, o kterou přišel,když myslel jak nádherný je svět.
Ptám se sebe, proč člověk nešťastný být musí.
Proč ze srdce svého drží v dlaních jenom kusy.
To srdce stále bije, i když chtělo by už míti klid.
Chtělo by teď zemřít a znovu se narodit.
Autor Freddie.n, 28.08.2008
Přečteno 439x
Tipy 3
Poslední tipující: bokken, red5, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí