Jarní vánek

Jarní vánek

Anotace: Čekám teď na růži od Tebe.

Jsi jarní vánek
krásně mou
duši provoníš.
Příjemná hudba zní
když jsi v mé blízkosti.

Tajemno srší z Tvých rtů
a oči mluví řečí milování.
(Čekám teď na růži
od Tebe.)
Jsi krásný letní den,
utkaný z obláčků
z labutích bělostných křídel.

Mám jedno přání,
zůstat s Tebou.
Jsi plný kouzla
a mně přináší radost
je objevovat …
Autor hanly, 28.08.2008
Přečteno 510x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak málo stačí k radosti. Pěkná básenka.

28.08.2008 19:24:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí