Cítím Tě

Cítím Tě

Anotace: Toto je ráno naší lásky, to je jen svítání naší lásky

Cítím tě
tvé slunce jak svítí
Cítím tě v mé mysli
bereš mě tam
kde království přichází
bereš mě k Babylónu
a vedeš mě v něm

Toto je ráno naší lásky
to je jen svítání naší lásky

Cítím tě
tvé srdce jak zpívá
Cítím tě
radost to přináší
kde nebesa čekají
těmi zlatými branami
a zase zpátky
bereš mě do zapomnění
a vedeš mě v něm

Cítím tě
tvou krásnou duši
je to oslava úplnosti
Cítím tě
tvé vycházející slunce
mé království přichází

Cítím tě
každý tvůj pohyb
Cítím tě
každý tvůj dech
kde andělé zpívají
a svá křídla roztahují
tam je má láska na vrcholu
bereš mě k sobě domů
ke slávy trůnu
krok za krokem
Autor Quoman, 29.08.2008
Přečteno 365x
Tipy 1
Poslední tipující: okapovaroura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí