Chci Tě teď

Chci Tě teď

Anotace: Chci Tě teď ne zítra. Je tu vnitřní touha která vyvěrá na povrch

Chci Tě teď ne zítra
je tu vnitřní touha
která vyvěrá na povrch
své ruce jen vztáhni
celou mou lásku přijmi
dlouho jsem čekal
už je toho příliš
chci Tě teď

Srdce mě bolí
tělo mi hoří
ruce se třesou
hlava se točí
ty to chápeš
je lehké si vybrat
mnoho času mám
a nic neztratím
chci Tě teď

Nechci vypadat jako nějaký kluk
to není právě to o co se snažím
nechci být jako kluci
já chci prostě tebe

Protože mám lásku
lásku která nepočká
lásku která narůstá
a připozdívá se
víš co to znamená
zůstat takto opuštěn
když jsou všichni pryč
a pocity zůstávají ?
chci Tě teď
Autor Quoman, 29.08.2008
Přečteno 384x
Tipy 1
Poslední tipující: okapovaroura
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako vyznani dobre, jako basen je to dost podprumerne, aspon pro mne

29.08.2008 10:52:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí