Závislí

Závislí

Anotace: ***přijel za mnou andílek***

Prahnu po Tvém doteku,
v určitém mém úseku*

Toužím po Tvém objetí,
od teďhned do úterý*

Chci poznat Tvé účinky,
když si dáš více rtěnky*

Lpím na Tvém pupíku,
a jak říkáš mi lumpíku*

Potřebuji cítit Tvoji vůni,
jak rozlévá se po pokoji*

Musím dostat Tvoje srdce,
na odpověď k jedniné otázce*

Zblázním se z Tvého úsměvu,
co,když Tě ukradnu?*

Jsem na Tobě závislí,
a to se mi líbí*
Autor Comparare, 29.08.2008
Přečteno 601x
Tipy 4
Poslední tipující: Tanzania, Erion Fate, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tahle báseň zní jako by si psal pouze pro zábavu než pro ten úděl , něco sdělit ,

03.09.2008 17:18:00 | DAFU

já ti to vsechno verim..

ale ta basen je dost obycejna...drhne a je spatne zpracovana

29.08.2008 10:40:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí