Pod vysokou zdí

Pod vysokou zdí

Anotace: .

Pod vysokou zdí
v bambusovém háji
potkal sem krásnou paní
s plachým u'směvem a černými vlasy

Pod vysokou zdí
v bambusovém háji
požádal sem krásnou paní
o misku s rýží a trošku něhy

Pod vysokou zdí
v bambusovém háji
položil sem krásnou paní
do těhotné lásky

Pod vysokou zdí
v bambusovém háji
usínal sem vedle krásné paní
zmožen milováním.
Autor Tecka 2, 29.08.2008
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zajímavé :-)

29.08.2008 12:45:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí