Voda

Voda

Anotace: :)

Chtěl bych býti jako voda
tvarovat se do nádob
litý vždycky jen se shora
vlévat život do útrob.
Přijmout každé podobenství
cítit každý tvar
měnit tvary ve skupenství
dělat duhu nad opar
Čistý z lesních pramenů
vlažit polní plodiny
vyvěrat z pod kamenů
téci v kruhu rodiny.

Jen kapka z Tvého oka
co plyne jako čas
spadne dolů u potoka
nenechám ji na pospas.
Plouti spolu budem krajem
tulit se a prudce plout
naše cesta bude rájem
nemůže nám vyhasnout.
Autor Ďábel sám, 29.08.2008
Přečteno 416x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, okapovaroura, Bíša, hanele m., Jahudkka, Myrja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

docela dobre, jen skoda opakovani tech slov

29.08.2008 12:45:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí