Sen

Sen

Anotace: chci abys slyšela jak tě mám rád

chci abys věděla jak moc tě mám rád,
chci abys slyšela jedno mé tajné přání,
možná je to jen ze sna zdání,
jsi v něm Ty, Ty má drahá jediná,
jenž budu mít nadosmrti rád,
a já se ti snažím slovy říct jak moc tě mám rád,
slovy o lásce s láskou

chci abys věděla jak moc tě mám rád,
chci s tebou prožít den dlouhý
a ráno vstát a říct že to nebyl sen pouhý
ale pouze dar
vidět tě se semnou ráno usmívat,
vidět tě si semnou ráno povídat,
ráno tě držet za ruku a
říct ti jak moc tě mám rád,
říct ti že jsi ta jediná,
říct ti že jsi to Ty, proč mám každé ráno chuť vstát a nespat jen dál,
ráno vstát
a žít dál
Autor MartinK, 29.08.2008
Přečteno 421x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí