Trápení

Trápení

Anotace: O mém trápení...

Já jsem ti věřila,
ty jsi mě lhal.
Já jsem se trápila,
ty jsi se smál.

Nejhorší chvíle nastala a
já pravdu hledala.
Co ti říct jsem nevěděla,
sama do sebe jsem se uzavřela.

Mám pro tebe otázku a
chtěla bych odpověď,
taková malá upřímná zpověď
podvedl jsi mě pro lásku?

Radši s ní sis užíval a
mě hrozně ubližoval.
Nemiluji tě, nenávidím tě,
nechci tě...
Autor Tes, 29.08.2008
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí