zas mi tě tají II.

zas mi tě tají II.

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=yMGyl-l3qqc

Lásko, teď nedoufej v zapomnění
nemá cenu zavírat oči
dělat, že láska* prostě není
pokud chceš skočit, já taky.

/neskákej, já chci žít/

Já tě ztrácím, víš
každý den je jak dlouhá noc
byla by lež, že mi nechybíš
pravda je, že až moc, lásko.

/neskákej, já chci žít/

Protože už jsme na konci
a zástava srdce nebolí
žiju teď v prázdný bezmoci
třeba mi naposled dovolí
/chci tě/ políbit
*

Lásko, teď nedoufej v zapomnění
nemá cenu zavírat oči
dělat, že láska* prostě není
pokud chceš skočit, já taky.

*/neskákej, skočím jen já/
Autor embryo v hlave, 29.08.2008
Přečteno 366x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, stmivani.na.lepsi.casy, dablik007, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmm*... Krasna..:-)

30.08.2008 08:46:00 | dablik007

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí