Svým jedem otrávils můj svět

Svým jedem otrávils můj svět

Anotace: jak bolí pohled do očí člověka,který si lásku nezaslouží,a přesto jí má a ničí...

Černé je nebe i kůra stromů,
vše je tak temné na cestě domů.
Černá duše,černý zrak,
kráčím k cíly,v zádech strach.

V srdci bolest,slzy v tváři,
za to,že věřila jsem svatozáři.
Je však konec toho světla,
tak moc jsem se v tobě spletla.

Jsi lék i droga zároveň,
jsi temnota i pochodeň.
Jsi hřích,jsi ctnost,
jsi nad propastí vratký most.
Jsi zlost i chvála,
jsi vše,co jsem si kdy přála...

Černé je nebe i kůra stromů,
vše je tak temné na cestě domů...bez tebe...

Svým jedem otrávils můj svět,
já se na něm však stala závislou...
Autor Heartisss7, 29.08.2008
Přečteno 352x
Tipy 1
Poslední tipující: bokken
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné..teda smutné, ale pěkné napsané

29.08.2008 17:24:00 | saroko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí