._._.Pršíme._._.

._._.Pršíme._._.

Anotace: (...)

Nechť déšť skryje slzy na mé tváři,
Slzy co plakala jsem pro tebe...
Kvůli tobě...
//jen si nevěř, lháři//

Z mých očí slza další padá
A stejně jako kapka z nebe
Roztříští se o zem

//či smáčí moji pravdu..//

Špinavou ulicí
Procházím...
_Sama_
.-.-.-.
Až přiliž sama.

Samota mne hyzdi
A slzy padaj dál.
...
Kapky mají bál..
._._._._

A jeden by se bál,
co přijde dal...

Odpuštěni nebo další samota,
zklamání nebo láska...
.-.-.-.-.-.

._._._._prší._._._._
a mé slzy nejdou vidět…
…Naštěstí.

Nevidí je ani on..
Který by je měl setřít
I když v tomhle dešti
By to nemělo cenu..

.-.-.-.-.-.
Prší dál..._.._._
Nepřestává...
A mě se chce křičet čím dál víc

Prší..
a já si začínám myslet
Že jen kvůli tobě.
Začínám si myslet,
že ty jsi ten déšť._.

Máčíš mne
a stékáš po celém mém těle
A i když jsem oděná,
tak se mne dotýkáš..
všude…
//_Přesně jako tenkrát_//

Jsem mokrá tebou
Tvou láskou..
A neskutečnou něhou
Kterou procitáš.

._._.prší._._.
V odlesku kaluže vidím tvou tvář..
._._.prší._._.
Já vím že nejsi lhář..
…prší…
…pršíš…
…pršíme…
__Spolu__
Navěky..
._._.pršíme._._.
Autor MiaaWei, 29.08.2008
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí