tvá maska...

tvá maska...

Anotace: nevím proč si mi to udělal...:( asi to nikdy nepochopím...

Chci ti říct pár slov,jen pár holých vět,
asi ani nevíš,že byl jsi pro mě celý svět...
Ruku do ohně bych za tebe dala,
věř mi,hrozně jsem se o tebe bála...
Byl jsi pro mě vším,byl jsi celé srdce moje,
kvůli tobě bych šla klidně do boje...
Bojovala bych hlavně o tvojí lásku,
ale ty ses schovával za neviditelnou masku...
Byl jsi hrozně skvělej a já tě milovala,
ty ostatní (možná lepší) jsem stále odmítala...
Asi by si mě zasloužili víc,
ale bohužel pozdě jsem poznala tvůj rub i líc...
Když jsi odhodil svou masku,já vůbec nechápala,
nebyl si to ty,ten skvělej kluk,kterýho jsem znala...
Byl jsi úplně někdo jiný
a mě rázem docházely síly...
Řekl jsi mi do očí,že na mě nemáš čas,
já do dneška všude slyším tvůj proradný hlas...
Řekl jsi,že náš vztah fakt vůbec nemá cenu,
s tvým obrazem před očima někam do prázdnoty se ženu...
Když jsi skončil větu,já otočila jsem se,
se slzami v očích jsem se řítila pryč zase...
Chtěla jsem zmizet,nechtěla jsem tu být,
o tobě už můžu akorát snít...
Hrozně to bolí,ani nevíš jak,
ale tobě je to jedno,prostě chtěl jsi to tak...
Prý nechtěl jsi mi ublížit a nechtěl jsi mě trápit,
ale já se teď nedokážu do starých kolejí vrátit...
Nedokážu bez tebe být,hrozně mi chybíš,
asi nikdy neplníš ty sliby co slíbíš...
Kdyby jsi je plnil,tak jsme teď spolu
a náš vztah by nešel tak rychle dolů...
Já netrápila bych se a šťastná bych byla,
krásnej život bych jen s tebou žila...
Jsem fakt na dně,pořád myslím na tebe,
kdyby to šlo,snesla bych ti i modré z nebe...
Už jen bolest v srdci mi zbyla
a smutek v očích vykouzlila...
Ale před tebou to skrývám za černými sklíčky,
už jen slzy a žal mám ukryté pod víčky...
Před lidmi se snažím mít úsměv na tváři,
ale ty nejbližší poznají,že oči mi nezáří...
Nechci už být smutná a nechci ronit slzy,
ale chci tě zpátky a to hodně brzy...
Chci se tě dotýkat,mít tě tu u sebe,
fakt děsnej pocit mám teď bez tebe...
Proto prosím vrať se mi zpět,
jsi pro mě opravdu celý svět...
Autor beruška.andílek, 29.08.2008
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: bokken
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí