na jiné planetě

na jiné planetě

Anotace: bolí to...hrozně moc...takhle mi ještě nikdo neublížil...:(

Jen tu tak smutně a bezmocně ležím z hlavou zabořenou do polštáře,
moje sny se nedají vyčíst z žádného snáře...
Jsem teď ten nejsmutnější človíček na světě,
připadám si jako na jiné planetě...
Na planetě smutku,na planetě bolesti,
w mém srdci už není ani kousek radosti...
Chtěla bych se smát,ale vůbec mi to nejde,
doufám že to všechno zase hodně brzy přejde...
Chtěla bych být tvou,ale ty už mě nechceš,
asi se sám nevyznáš v tom co chceš...
Jen slzy roním a srdíčko mě bolí,
cítím se jako bych dostala tou nejsilnější holí...
Nevím proč,ale trpím hrozně zase,
tenhle kluk byl největší prase...
Tak hnusně mě odkopl a já dál nemůžu už,
jako by mi vrazil někdo do srdce nůž...
Miluju ho,ale zároveň ho nenávidím,
být jím tak se raději stydím...
Autor beruška.andílek, 29.08.2008
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: Damien Diviš
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí