síla zbraní

síla zbraní

Anotace: bojuje každý sám

SÍLA ZBRANÍ
Proč dělová rána k zemi mě srazila,
teď mě bolest u srdce přemohla,
nechci, aby tíha má jiné svalila,
když na pomoc jsem se nezmohla.
Při zemi plazím se, úkryt je vzdálen,
kolem střílí se, rány mě míjí,
proč tento boj musel být schválen,
proč ruce osudu často mě bijí.
Dívám se do dálky, můj štít se ztratil,
kdo podá mi nový a vedle bude stát,
každý se bojí, že životem by platil,
zůstávám sama a musím se bát.
Autor petulkaa, 29.08.2008
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: gentoo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí