Láska.

Láska.

Anotace: Láska...

Láska je,nebo není a ten co v ní věří všechno změní.
V lásku věřit můžeš a doufat musíš pokud zradíš počkej jak zkusíš!
Láska je věčná,láska je jak modré nebe,týká se to pouze tebe,
Lásku musíš opětovat a svou dívku obletovat.
Láska je běh na dlouhé trati ten kdo zradí ten ji také ztratí.
Lásku musíš dobře znát a pak můžeš o ní psát.
Nestačí jen slova musíš dobývat znova a znova.
Ta která nepoznala jak láska chutná ta musí být moc smutná.
Láska je na první pohled z očí láska jak divoká kočka po tobě skočí.
Někdy léčí někdy trápí někdy má i dlouhé drápy.
Do srdce se zaryje a pak to srdce z lásky zabije.
Láska je tisícero povah a tváří mazlí se s námi a sváří.
Kdo lásku hlásá a žije v míru má ve své moci hroznou sílu.
Miluj srdcem miluj hlavou a budeš mít lásku pravou.
To je vše co jsem tu chtěl napsat a nyní může lásky rej nastat.
Autor Medvídek@.., 29.08.2008
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí