Pokud umře láska

Pokud umře láska

Anotace: Pokud umře láska, mé srdce a tělo umře s ní

Pokud umře láska,
mé srdce a tělo umře s ní,
to mé nitro jistě ví.
Možná již umřela,
když si má duše vzpomněla,
že poslední roky jen sním.

Vždy když se probudím
a pohledem z okna své city zostudím,
zamyslím se, proč tu vlastně jsem,
kde najdu tu co hledám,
zda tam, kde každý den sám sedám.

Ta prosezená lavice,
osamocená těla pravice,
co hledá smysl žití a jeho hranice,
..vzpomínka na to mě velice ubíjí,
..to poté vše ostatní ve mně pomíjí.
Autor Dreamer, 29.08.2008
Přečteno 329x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, Holis, Myrja, igniss, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některým už odumřelo. Ale stejně...nenech to tak

29.08.2008 21:49:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí