sklamání

sklamání

Anotace: asi 10let stará kdysi pro jednu mou kamarádku

Seděla tam v koutku místnosti
a byl slyšet jen její tichý pláč.
Nevěděl jsem jestli plakala ze smutku či zlosti
a ani nevěděl co byla zač.

Dnes už vím proč tenkrát plakala.
Ona velmi milovala jednoho chlapce,
ale stašlivě se v něm slakamala,
prtože jí řekl že už jí nechce.

Často jí říkal že jí má rád,
ale asi to nebyla pravda,
protože to by si s ní nesměl takhle hrát,
vždyť láska není žádná sradna.

Lidské city jsou velmi křehké,
najít si lásku když tě někdo podvede
to není vůbec lehké
a jen málokdo to dovede.

Já už tuhle skušenost taky mám
a ta ve mě zůstane na vždy.
Sklamání já dobře znám,
no vždyť to jednou pozná každý.

Tu dívku jsem už nikdy neviděl
od té doby uplynulo mnoho dní,
ale rád bych se dozvěděl,
jestli se štěstí vrátilo zrovna k ní.
Autor Barci, 29.08.2008
Přečteno 477x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., LadyTaRaNi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Myšlenková, trochu jsem se tam našla, možno se mi připomnělo něco z minulosti ... to už je dávno.

26.09.2008 21:48:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí