Ta druhá milá

Ta druhá milá

Anotace: Nemám z toho strach.

Proč v poslední chvíli...

...přijdeš?

Já sama chtěla být!

Proč jsi přišel?

Zábavu jsi šířil?

Já chci slzy!

Ty usmíváš se?

Já chci odejít!

Držíš mě v náručí.

Nechci tohle!

Chci skočit dolů.

Proč se tak díváš?

Proč mě líbáš?

Tvá ruka ve vlasech se hnusí.

Vidět Tě nechci.

Nedotýkej se mě!

Strach pociťuji.

Radši zemřít.

Proč se usmíváš?

Jsem tak sama.

Odcházíš?

Za tou druhou.

Lehkou milou.

Cítím další zoufání.
Autor come-past, 29.08.2008
Přečteno 355x
Tipy 7
Poslední tipující: Mraveneček, Holis, Myrja, igniss, jedam, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je hodně dobré,upřímné,líbí se mi:o)

30.08.2008 22:48:00 | Mraveneček

...tip za určitou "krutost"

29.08.2008 22:01:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí