Oči

Oči

Anotace: ... jak pomněnky

Máš nádherný úsměv, smějí se ti oči,
mě však tím úsměvem nezaskočíš,
nevíš, že za maskou lehkého veselí
oči mé trápení na duši viděly.

Oči jak studánky,
jak modro svítání,
něžné jak pomněnky,
hladí mě ve spaní.

Život tě ztrápil,
to dobře jsem poznala,
snad špatná zkušenost
do nich se vepsala.

Proto ti posílám strážného anděla,
nikdy bych, drahý můj, ublížit nechtěla
tomu, jenž otevřel mi svoji duši.
Usměj se očima ... úsměv ti sluší.
Autor jita.1965, 29.08.2008
Přečteno 507x
Tipy 16
Poslední tipující: jedam, kouzelníček, Špáďa, Pišák, poustevník Jirka, Lorraine, Holis, okapovaroura, Štěpina G, igniss, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Hmm... krásná...

04.06.2009 23:36:00 | jedam

Šťastný to muž…

19.09.2008 09:44:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí