Volná láska

Volná láska

Anotace: Hej děvče, musíš prožívat tuto chvíli a pak to nechat plavat.

Jestliže jsi se už před láskou skrývala
jestliže jsi se už před láskou skrývala
chápu, co máš za sebou
chápu, co máš za sebou

Jestli jsi už dost zkusila
jestli jsi už dost zkusila
chápu na co myslíš
umím si představit bolest, které se bojíš

A já jsem tu jen kvůli tomu
abych Ti dal volnou lásku
aby bylo jasno
toto je volná láska
žádný skrytý háček
žádné závazky
jenom volná láska
žádný skrytý háček
žádné závazky
jenom volná láska

Utíkal jsem jako Ty
utíkal jsem jako Ty
už chápeš, proč prchám vyděšený
už chápeš, proč prchám vyděšený

Hledal jsem pravdu
hledal jsem pravdu
ale nepochodil jsem
ne, nepochodil jsem

A já jsem tu jen kvůli tomu
abych Ti dal volnou lásku
aby bylo jasno
toto je volná láska
žádný skrytý háček
žádné závazky
jenom volná láska
žádný skrytý háček
žádné závazky
jenom volná láska

Hej děvče,
musíš prožívat tuto chvíli
a pak to nechat plavat
nech stranou komplikované pocity
pak nebudeš mít nač doplatit

Utíkali jsme před láskou
utíkali jsme před láskou
a nevíme, co tu provádíme
ne, nevíme, co tu provádíme

Jsme tu jen pro to
sdílet naši volnou lásku
aby bylo jasno
toto je volná láska
žádný skrytý háček
žádné závazky
jenom volná láska
žádný skrytý háček
žádné závazky
Jenom volná láska
Autor Quoman, 30.08.2008
Přečteno 973x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, okapovaroura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí