Tvoje fotka

Tvoje fotka

Anotace: K čemu je barevný obrázek, obrázek malé panenky?

K čemu je dobrá tvoje fotka ?
vždy když se na ni podívám
je mi smutno

Na co je ten suvenýr
něčeho co jsme jednou měli
když všechno co umí je
že se cítím zle

Chtěl bych ji roztrhat
ale nemám k tomu odvahu
chtěl bych ji zahodit do ohně
ale říkat že bych to udělal
to bych byl lhář

K čemu je barevný obrázek
obrázek malé panenky ?
když jen krátký pohled
stačí k tomu abych zneklidněl

Doufám že jsem ji někam založil
i když se o ni tak dobře starám
chtěl bych aby zmizela
říkám že si to přeji
ale pak mám radost
když je zase tady

K čemu je dobrá tvoje fotka ?
vždy když se na ni podívám
je mi smutno

Je mi smutno
Autor Quoman, 30.08.2008
Přečteno 407x
Tipy 5
Poslední tipující: bokken, SZN, okapovaroura
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bohužel pravdivé...přeji si ji už nevidět...přitom když se máme potkat na tréninku těším se na ni...a když ji vidím..poskočí mi srdce...na chvíli,než si uvědomím že užto není jak to bylo..ublížíla,opustila..nevzpomene si..nic...Chapu tě..ST!

31.08.2008 20:32:00 | bokken

Je to tak...

30.08.2008 11:18:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí