Zoufalství

Zoufalství

Anotace: ...

Se srdcem v náručí sedím tu v koutu
kapky krve tečou mi po těle, ne potu
cítím,jak nůž mám hloubž v srdci od jednoho z mužů
však ani na slůvko se bohužel nezmůžu

Má láska k němu stále tu jen roste
i když povědět to není tak prosté

Miluji Tě!ta slova toužím ti říci
nemám ale hlas, ani trošku vzduchu v plíci
pomoz mi ta slova vyslovit
mou hloupou nerozhodnost pochopit...
Autor my other world, 30.08.2008
Přečteno 402x
Tipy 1
Poslední tipující: mauvais-ange
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí