Žijeme jak v babylonu

Žijeme jak v babylonu

Anotace: Z deníčku

Každý skoro chtěl by lásku,
jen se trochu jinak tváří.

Kolem sebe chodí lidi,
ve vnitř smutní, navrh machři.

Proč už sakrakrucinál,
neřekneš: ,, já bych tě bral.,,

Proč se tolik lidí trápí,
že jsou sami,
když na druhém chodníčku
zpřízněnou mají dušičku.

Protože jsou lidi hrdní,
vystrašení, příliš tvrdí.

Každý mluví jinou řečí,
o té stejné věci přeci.

Člověk by chtěl nejvíce,
tvořit partneské dvojice.

Zatím, každý chodí sám,
i já mezi vámi, sama cupitám.
Autor saroko, 30.08.2008
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, unstoppable
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..."já bych tě bral" jsem používal :-)

05.09.2008 14:15:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí