Ostružiny

Ostružiny

Anotace: ...

Jsem jen bláznivej kluk,
co chtěl by tě znát.
Z oběžné dráhy svojí touhy
dolů na zem zamávat.

Hluboko do tvých očí
vidět slunce zapadat.
Hřát se ve tvém teple,
vstávat s tebou, usínat.

Konečky prstů modré máš.
To ze šťávy zralejch ostružin.
Když ve vlasech mě hladíváš,
hlavu pokládám si na tvůj klín.

Hluboko ve tvých očích
vidím své sny rozkvétat.
Po oběžné dráze běžím
kytičku z nich ti natrhat.

Konečky prstů modré máš.
To ze šťávy zralejch ostružin.
Když ve vlasech mě hladíváš,
hlavu pokládám si na tvůj klín.
Autor DodgerKT, 30.08.2008
Přečteno 528x
Tipy 8
Poslední tipující: Sunny, Holis, Psavec, Churry, okapovaroura
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně jsi to napsal.

31.08.2008 12:02:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí