Podivná láska

Podivná láska

Anotace: Podivné výše a podivné pády, tak já miluji.

Podivná láska
podivné výše
a podivné pády
podivná láska
tak já miluji
podivná láska
dáš mi ji ?
zbavíš mě bolesti ?
budu ti ji dávat
znovu a znovu
a budeš ji opětovat ?

Přijdou dny kdy mé zločiny
budou téměř neodpustitelné
poddávám se hříchu
protože musím změnit
život ve snesitelnost
ale když si myslíš
že už mám dost
z tvého moře lásky
vezmu si víc než řeku
a dám tomu smysl
tvé srdce rozesměji

Podivná láska
podivné výše
a podivné pády
podivná láska
tak já miluji
podivná láska
dáš mi ji ?
zbavíš mě bolesti ?
budu ti ji dávat
znovu a znovu
a budeš ji opětovat ?

Přijdou dny
kdy se budu toulat
můžu být na čas
mimo dosah
poddávám se hříchu
protože rád konám co káži
nechci říct
že vše musí být po mém
vždy mám chuť se učit
máš-li ovšem něco
co mě můžeš naučit
a dám tomu smysl
tvé srdce rozesměji

Bolest - opětuješ ji ?
řeknu to znova - bolest
bolest - opětuješ ji ?
už to víc neřeknu

Poddávám se
znovu a znovu
poddávám se
dáš mi ji ?
poddávám se
řeknu to znova
poddávám se
Autor Quoman, 31.08.2008
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí