...::: Pro Tebe :::...

...::: Pro Tebe :::...

Anotace: Slečna, pro kterou toto píšu to pozná. Uvidím ji už brzy a moc se na ni těším... 1:39

Kdyby všechny hvězdy na nebi spojili svou krásu,
přísahal bych ti na svůj život,
že nebudou krásnější než ty.

Kdybych ti šeptal krásná slůvka,
ztrávil bych věčnost,
než bych vyjádřil,
co pro mně znamenáš.

Za každý tvůj polibek dal bych kus své duše,
za každý tvůj pohled dal bych kus svého srdce,
za každý tvůj úsměv dal bych rok života,
za každý tvůj dotek dal bych kus rozumu.

Pohladil bych tě,
vlasek po vlásku celou tvou duši.
Políbil bych tě,
kousek po kousku celé tvé tělo.
Obejmul bych tě
a držel navždy v obětí.

Lásku vyznat ti teď chci,
chci ti dát srdce svý.
Tak ti tu píšu,
co pro mě znamenáš.
Jak sem rád,
že mě ráda máš.
Jak mi chybíš,
když jsem bez tebe.

V tichu pokoje šeptám jméno tvé.
Znovu a znovu
a myslím jen na Tebe.
Neviděli jsme se jen pár dní a už mi chybíš.
Miluju tě...
Autor deSolAxe, 23.08.2005
Přečteno 2004x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře

Díky za ohlasy a s tou holkou, no tak s tou to nevyšlo, teda vyšlo, ale po čtyřech měsících (14.1.06 v 16:37) mi dala kopačky takže to nevyšlo...

18.03.2006 14:21:00 | deSolAxe

Je to úžasný, musim preferovat tvůj názor, ale naopak; ani bych nemusela číst TVÝ báseňky, abych hlasovala milión! Takže nepovidej!

09.11.2005 09:05:00 | Králík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí