Po tom všem

Po tom všem

Anotace: Co dodat?

Byls mojí součástí, já byla tvojí
Některé rány se ale těžko hojí
Byls mojí oporou, partnerem mým
Dnes už tě skoro nevidím
Ač spolu, žijeme každý zvlášť
Těžko s tím ještě něco uděláš
Je pozdě něco tady měnit
Musím se o tebe dělit
A lhostejnost předstírat
I když tě nedokážu milovat
Už tě nedokážu milovat
Po tom všem
Milovat...
Byls mojí součástí, teď dívám se, jak spíš
A nic mě s tebou nespojuje
Nebudeš tady, až se probudím
Až přijdu domů, už budeš spát
A tak ti šeptám do spánků
Už tě nedokážu milovat
Po tom všem
Milovat...
Nechals mi klíče v zámku
Zapomněls, že tady stále bydlím?
Možná je prázdné místo v mé posteli
Ale ještě tu jsem
A ty tu jsi
A i když už není žádné "my"
A nikdo z nás nechce nic předstírat
Snad to dokážeme překonat
Snad vydržíme spolu žít,
než si své vlastní cesty budeme moct dovolit
Nic jiného nám stejně nezbývá
Teď, když už se nezvládneme milovat
Nezvládneš mě milovat
A já nezvládnu tě milovat
Po tom všem
Milovat...
Byls mojí součástí a stále jsi
Trnem v mém oku, propastí,
co dělí mě od života, který chci,
života, který chceš ty sám
Jaký jsi měl den?
Takový, jaký já?
Už si nedokážeme ani povídat
Není divu
Nedokážeme se milovat
Jen pevně doufám,
že po tom všem
dokážu ještě někoho milovat...
Autor unstoppable, 31.08.2008
Přečteno 399x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Myrja, Bíša, fijalka, Psavec, Churry, Mraveneček, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

hodně bolavá, rozumím

31.08.2008 17:32:00 | Myrja

Smuténkové.

31.08.2008 12:06:00 | Psavec

...to bolí ...

31.08.2008 06:29:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí