Paříž

Paříž

Anotace: Poprvé sama v metropoli, září tu světla, svítí domy, hvězdy objímaj temné nebe, chybí mi tu jen kousek Tebe.

Dnes spím první noc v Paříži,
všude kolem mě lanýži,
a taky ryby, raci, plži,
mi mojí noc tu tiše mlží.

Pod dekou jsem tu ukrytá,
noční Paříž se naskýtá,
do dáli svítí noční město
a z kuchyně už voní těsto.

Co bude asi k snídani
a maj tu vůbec svítání?
Co přinese mi nový den,
jaký bude můj první sen?

Já chtěla bych Tě u sebe,
mačkat se v noci na Tebe
a po ránu Tě zlíbat zcela,
milovat bych se s Tebou chtěla.

Hladit Tě jemně po zádech,
cítit Tvou jemnost, horký dech
a slyšet slůvka "mám Tě rád"..
Tak se měj krásně, já jdu spát.
Autor grázlík, 31.08.2008
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., Holis, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A ani to nemusí být v Paříži...

31.08.2008 11:33:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí